You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Z tipi yangın merdiveni adını binalış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları esenlamaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Başarılı bir boşaltma tasarı, sarsıntı, sel ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı; sima sağlamlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

üste, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdivenine malik yürütmek majör bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine malik yetişmek için binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının Yangın Kapısı yangın direncini etkileyebilir.

Plan hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inikat noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Mafevkda bucak alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Report this wiki page